Νέες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου προκάλεσε η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Η ισπανική αποστολή επέλεξε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στην πατρίδα της, πριν ταξιδέψει για την Αθήνα. Ως εκ τούτου, οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» δεν θα πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας για προπόνηση.
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΑΕΚ
Λόγω των παραπάνω δεδομένων, η «Ένωση» αναγκάστηκε να προσαρμόσει το χρονοδιάγραμμά της. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, μεταφέρθηκε νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:00. Αμέσως μετά, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στην Allwyn Arena.
Από την πλευρά της ισπανικής ομάδας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18:30, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της ομάδας του πριν από την επίσημη αναμέτρηση.
Η προετοιμασία για την 4η αγωνιστική
Το παιχνίδι συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού, με τις δύο πλευρές να μετρούν αντίστροφα για τη σέντρα. Η απουσία της ισπανικής προπόνησης από την Αθήνα αποτελεί μια διαφοροποίηση από τα συνήθη πρότυπα των ευρωπαϊκών αγώνων, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει τα αγωνιστικά πλάνα των γηπεδούχων.