Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Άρη. Η ομάδα της Βοιωτίας, που δεν είχε σκοράρει στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί και σταμάτησε επίσης το σερί των φιλοξενούμενων.
Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 8ο λεπτό ο Νίκας με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0, μετά από πάσα του Κωστή. Ο Άρης δεν μπόρεσε να βρει επιθετικές λύσεις και να γίνει απειλητικός, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η κατάσταση έγινε δυσκολτερότερη.
Το πέναλτι και το δεύτερο γκολ
Στο 42ό λεπτό, ο διαιτητής Τζήλος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Κομπνάν από τον Βέλιο. Ο Βήχος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 και βάζοντας ισχυρές βάσεις νίκης για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δημιούργησε μόλις μία αξιόλογη ευκαιρία με σουτ του Καντεβέρε που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό της αναμέτρησης.
Το κερασάκι στην τούρτα
Στο 87ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση με τον Εμμανουηλίδη να τροφοδοτεί τον Πάντεα. Ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρώτη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.