Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια επανήλθε η Αγγελική Ηλιάδη, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις της σχετικά με σχόλια που δέχθηκε. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας, 2 Νοεμβρίου.
Η ίδια υπογράμμισε ότι σέβεται τις απόψεις των άλλων ανθρώπων και αναμένει ανάλογο σεβασμό στη δική της τοποθέτηση, επισημαίνοντας παράλληλα πως η ίδια εύχεται την ευτυχία σε όλους. Η δημόσια συζήτηση είχε αρχικά πυροδοτηθεί από βίντεο που η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τις θέσεις της για τη γονεϊκότητα.
Η αντίδραση και η προσφυγή στη δικαιοσύνη
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η καλλιτέχνιδα σε σχόλια που, όπως υποστήριξε, αναφέρονταν στην προσωπική της οικογένεια και τα παιδιά της. Για τον λόγο αυτόν, αποκάλυψε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες ώστε το ζήτημα να πάρει τον νομικό δρόμο.
«Υπήρξαν βιντεάκια που είναι ήδη στα χέρια του δικηγόρου μου. Πες για μένα ό,τι θες, αλλά όταν πιάνεις στο στόμα σου τα παιδιά μου, θα αναλάβει ο νόμος και οι δικαστικές αίθουσες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, τονίζοντας πως σκοπεύει να εξετάσει τις επόμενες κινήσεις της μαζί με τον νομικό της σύμβουλο.