Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για το ατύχημα στο πόδι του

Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα στο πόδι, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει την εκπομπή του καθιστός.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για το ατύχημα στο πόδι του
Φωτογραφία: ERT / CC BY-SA 4.0 / Wikimedia Commons

Μια απρόσμενη περιπέτεια με την υγεία του μοιράστηκε με το κοινό ο Φώτης Σεργουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας, 2 Νοεμβρίου. Ο γνωστός παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στη βάδιση λόγω ενός τραυματισμού.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το ατύχημα στο πόδι του τον αναγκάζει να αλλάξει προσωρινά τη στάση του στο στούντιο. «Θα μας βλέπετε λίγο καθιστούς αυτόν τον καιρό, διότι δεν μπορώ να περπατήσω δυστυχώς. Είχα ένα μικρό ατύχημα στο πόδι, οπότε θα είμαστε καθιστοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αλλαγές στη ροή της εκπομπής

Ο παρουσιαστής επέλεξε να μην επεκταθεί σε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος ή το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την ανάρρωσή του. Παρά τον τραυματισμό, ο ίδιος συνεχίζει κανονικά τα επαγγελματικά του καθήκοντα, προσαρμόζοντας απλώς την παρουσία του στην εκπομπή ώστε να μην επιβαρύνει το τραυματισμένο μέλος.

Μετά τη σύντομη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, η εκπομπή συνέχισε με τη συνηθισμένη της θεματολογία. Μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελιτά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρουσίασε θέματα της επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων και μια viral ιστορία για έναν 60χρονο χορευτή από την Ιαπωνία, καθώς και τις πρόσφατες αθλητικές επιτυχίες της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Dakar το 2026.