Σε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της καλλιτεχνικής της πορείας βρίσκεται η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη της πρεμιέρα, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στο πλευρό του αγαπημένου λαϊκού ερμηνευτή Αντύπα, στο νυχτερινό κέντρο «Αθηναία».
Νέο πρόγραμμα και ανανεωμένη καλλιτεχνική πορεία
Οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανίζονται κάθε Πέμπτη και Σάββατο, υποσχόμενοι βραδιές γεμάτες αγαπημένες επιτυχίες και αυθεντικό λαϊκό συναίσθημα. Η καλλιτέχνιδα επιστρέφει ανανεωμένη, με νέο ρεπερτόριο και ολοκαίνουργια τραγούδια που ετοιμάζονται σε συνεργασία με τον παραγωγό Χριστόδουλο Σιγανό, παρουσιάζοντας μια φρέσκια μουσική πρόταση στο κοινό.
Η θερμή υποδοχή στην Αυστραλία
Η επιστροφή της στην ελληνική σκηνή πραγματοποιείται αμέσως μετά από ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο ταξίδι στην Αυστραλία. Εκεί, πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές ζωντανές εμφανίσεις, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τους Έλληνες ομογενείς που την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.
Με τις όμορφες στιγμές από το εξωτερικό και τα νέα μουσικά της σχέδια στις αποσκευές της, η γνωστή τραγουδίστρια είναι πλέον έτοιμη για το επόμενο βήμα της στην Αθήνα και τις κοινές εμφανίσεις της με τον Αντύπα.