Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τι είπε για τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου και ξεκαθάρισε ότι δεν διατηρούν επαφές.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τι είπε για τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου
Φωτογραφία: Barack_Obama_guests_on_The_View.jpg: Official White House Photo by Pete Souza fr / Public domain / Wikimedia Commons

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τέλος της περσινής τηλεοπτικής του συνεργασίας με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι οι δυο τους δεν διατηρούν πλέον επαφές, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ούτε την περίοδο που βρίσκονταν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό είχαν αναπτύξει φιλική σχέση.

Αναφερόμενος στη νέα τηλεοπτική στέγη της παρουσιάστριας στο OPEN και στην απόφαση του καναλιού να διακόψει την περσινή τους κοινή πορεία, ο ίδιος τόνισε ότι δεν αισθάνεται ούτε αδικημένος ούτε πικραμένος. Υπογράμμισε μάλιστα πως το φετινό πρόγραμμα της παρουσιάστριας είναι διαφορετικό από εκείνο που παρουσίαζαν μαζί, ενώ επανέλαβε ότι η απόφαση για τη λήξη της συνεργασίας ανήκε αποκλειστικά στο κανάλι.

«Δεν έχουμε σχέσεις με την Ιωάννα Μαλέσκου»

«Δεν έχουμε σχέσεις με την Ιωάννα Μαλέσκου, την τελευταία φορά που βρεθήκαμε και χαιρετηθήκαμε ήταν σε ένα event. Δεν έχουμε σχέσεις γιατί δεν ήμασταν ούτε και πριν φίλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, μιλώντας για τη σημερινή κατάσταση ανάμεσά τους.

Στη συνέχεια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε γενικότερα για το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο χαρακτήρισε προβλέψιμο. Σημείωσε, επίσης, ότι οι τηλεθεατές διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα και τη συνήθεια να πειραματίζονται, αλλάζοντας συνεχώς κανάλια και εκπομπές αναζητώντας κάτι που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και την Έλενα Τσαγκρινού

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος μίλησε και για την προσωπική του ζωή, κάνοντας ειδική αναφορά στη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού. Όπως επεσήμανε, η σύντροφός του είναι ένα γλυκό κορίτσι και νιώθει ότι οι δυο τους ταιριάζουν, παρά το γεγονός ότι με την πρώτη ματιά μπορεί να έδειχναν εντελώς διαφορετικοί.

«Είμαι καλά. Γενικά είμαι κάφρος, μπορεί να μου έχει βγάλει αυτή τη ρομαντική πλευρά η Έλενα επειδή είναι ένα γλυκό κορίτσι, αλλά εγώ ο ίδιος κάφρος παραμένω. Φαινόμαστε εντελώς αταίριστοι, αλλά τελικά δεν ήμασταν καθόλου», δήλωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι γνωρίζονταν κοινωνικά και πως το «κλικ» έγινε σε μια πρόταση για φαγητό.