Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 4 Νοεμβρίου 2026 για το Champions League.
Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Θωμάς Στρακόσα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στον καρπό που τον ταλαιπωρούσε. Πλέον, η απόφαση για την επανένταξή του στην αποστολή της «Ένωσης» βρίσκεται στα χέρια του προπονητή Μάρκο Νίκολιτς.
Τα νέα για τον Ζοάο Μάριο
Αντίθετα με τον Αλβανό τερματοφύλακα, ο Ζοάο Μάριο απουσίασε από το πρόσφατο αθηναϊκό ντέρμπι λόγω υψηλού πυρετού. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, διαγνώστηκε με πνευμονία και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε νοσοκομείο.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει νοσηλευόμενος για τέσσερις με πέντε ημέρες προκειμένου να αναρρώσει πλήρως, πριν αρχίσει σταδιακά την επάνοδό του στις αθλητικές δραστηριότητες.