Η Κλέλια Ρένεση μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το μεγάλωμα της κόρης της, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στην εκπομπή «For You» και τη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε ότι είναι single mother, αλλά ούτε και ότι θα ήθελε στο μέλλον έναν σύντροφο. Ωστόσο, έθεσε ξεκάθαρους όρους.
«Ποτέ δεν μοιράζομαι το μεγάλωμα του παιδιού»
«Βεβαίως, αυτό μπορώ να το κάνω, αλλά ποτέ δεν μοιράζομαι το μεγάλωμα του παιδιού», είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι ο σύντροφος θα είναι στο πλευρό της, αλλά δεν θα έχει λόγο στην ανατροφή της κόρης της. «Ο σύντροφος μπαίνοντας στη ζωή μου θα στηρίξει εμένα, τις επιλογές μου και το πλαίσιό μου. Εντάξει, θα μπορεί να αγαπήσει το παιδί μου, αλλά επί της ουσίας λόγω εμού είναι», ανέφερε.
Η ίδια εξήγησε ότι αν η σχέση τελειώσει, δεν πιστεύει πως θα συνεχιστεί η σχέση του συντρόφου με το παιδί. «Εγώ είμαι ο αγωγός που τα ενώνει όλα. Πάλι εγώ», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η ίδια παραμένει ο κεντρικός άξονας στη ζωή της οικογένειας.
Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε ότι έχει βοήθεια στο σπίτι από τη μητέρα της, αλλά και από έναν άνθρωπο που πληρώνεται για να φροντίζει την κόρη της όταν εκείνη λείπει. «Η μαμά μου ζει κοντά μου και βοηθάει όσο μπορεί, αλλά αυτό που λέμε βοήθεια σε καθημερινό πλαίσιο, μια φροντίδα τύπου κάποιος να είναι εκεί, να υπάρχει φαγητό μαγειρεμένο, το παιδί διαβασμένο, αυτά. Έχω άνθρωπο που πληρώνεται γι’ αυτό και έρχεται και την κρατάει όταν εγώ λείπω», εξήγησε.
Για τη δουλειά και την επικαιρότητα
Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν την ενδιαφέρει να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο. «Δεν έχω τέτοιες αγωνίες. Τη δουλειά αυτή την κάνω γιατί μ’ αρέσει το ταξίδι της. Είμαι ταξιδιάρα γενικότερα. Μ’ αρέσει το ταξίδι μέσα στον ρόλο», δήλωσε, τονίζοντας ότι κοιτάει πρώτα τη γραφή και τον ρόλο και έπειτα τους συνεργάτες.
«Περνάς δέκα ώρες την ημέρα, Φαίη, μαζί τους. Είναι αστείο. Είναι παραπάνω από τη μισή σου ζωή», πρόσθεσε, αναφερόμενη στη σημασία των καλών συνεργασιών. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση στη δουλειά, αλλά περίμενε να λήξει το συμβόλαιο για να θέσει τους προβληματισμούς της.
Η Κλέλια Ρένεση μίλησε και για όσα της «σφίγγουν το στομάχι» – από τη βία και την οικονομική κρίση μέχρι τη φτώχεια. Ωστόσο, τόνισε ότι βρίσκει έμπνευση στην καθημερινότητα και στους ανθρώπους που ζουν απλά. «Μ’ αρέσει ο τύπος που θα ξυπνήσει έξι η ώρα το πρωί να πάει να μαζέψει τα ξύλα, να βγάλει τα πρόβατα. Έχει να μου πει ιστορίες που εγώ δεν θα τις ζήσω ποτέ και με γεμίζει, μου δίνει το παραμύθι», κατέληξε.