Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους στο γήπεδο Artemio Franchi, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Η Γιουβέντους επιδίωκε τη νίκη για να μειώσει την απόσταση από την πρώτη τετράδα στους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι στόχευαν σε μια μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.
Η Φιορεντίνα ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκονσάλβες, ο Πελεγκρίνο με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους στη συνέχεια και, μετά από απειλή του Καμπάλ στο 21', κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 32ο λεπτό όταν ο Κολό Μουανί τροφοδότησε τον Βολτεμάντε, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1 από πλεονεκτική θέση.
Νέο προβάδισμα και απάντηση
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 54ο λεπτό. Έπειτα από γύρισμα του Χιμένεθ και ασθενή απομάκρυνση της αμυντικής γραμμής της Γιουβέντους, ο Ενζί εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1.
Η ομάδα του Τορίνου αντέδρασε εκ νέου, χάνοντας ευκαιρία με τον Ντάγκλας Λουίζ στο 59ο λεπτό. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 66', όταν ο Μπρέμερ αξιοποίησε εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Ντε Χέα, πετυχαίνοντας γκολ με κεφαλιά.