Αθλητικά

Νίκη και αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ

Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, εδραιώνοντας τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Νίκη και αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ
Φωτογραφία: Sportingn / Public domain / Wikimedia Commons

Σε μια αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με σκορ 2-0 στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτό λεπτό του ντέρμπι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έγιναν «μία μεγάλη... αγκαλιά» με τον κόσμο του συλλόγου. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πανηγυρική, με τους φιλάθλους των «πρασίνων» να μην σταματούν να φωνάζουν συνθήματα και να στηρίζουν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το σύνθημα για το πρωτάθλημα και η κορυφή

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τραγούδησαν το σύνθημα «Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», εκφράζοντας την επιθυμία τους για την κατάκτηση του τίτλου. Η λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε στο ΟΑΚΑ δημιούργησε έντονο παλμό, αποθεώνοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Μετά τη νέα αυτή επιτυχία, ο Παναθηναϊκός διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Έχοντας συμπληρώσει εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η ομάδα συγκέντρωσε συνολικά 24 βαθμούς, παραμένοντας στην πρώτη θέση μπροστά από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί με 22 βαθμούς.